ds-spot-izboriDemokratska stranka danas je objavila svoj predizborni spot u kome se, uz građane, pojavljuju i doajeni srpskog glumišta Mira Banjac i Branislav Lečić, samo neke od mnogobrojnih ličnosti koje su podržale DS. Na taj način oni su prepoznali važnost borbe stranke za normalnu i pravednu Srbiju i rešenost DS da prvi korak u tom pravcu mora da bude vraćanje otetih plata i penzija.

Građani više nemaju uticaj na politički život ove zemlje i zato je bilo bitno da se nađe tačka okupljanja koja bi mogla predstavljati opoziciju a ja mislim da je to DS. Zato jesam član DS i čovek koji je pomogao da se DS čuje jer ne može da probije medijsku blokadu, poručio je Lečić koji je naveo da se uvek borio za demokratiju. On je istakao da je svestan da demokratija ne može odmah da dođe, ali da je sada neophodno da se građani angažuju i glasaju kako bi se stvorila ravnoteža između pozicije i opozicije.

Građani Srbije ne mogu sebi da priušte još četiri godine za gubljenje. U izboru između onoga što vide na televizoru i vide u svom frižideru – jasno je šta će izabrati. Ovi izbori su upravo zbog toga poslednji voz za normalnu Srbiju.

Demokratska stranka poziva građane da 24. aprila izađu na izbore i glasaju sigurno za one koji su brana atmosferi straha, nasilja, jednoumlja i neznanja.

Izvor: Informativna služba DS