bojan-pajtic-u-novom-knezevcuPredsednik Pokrajinske vlade gospodin Bojan Pajtić posetio je danas Novi Kneževac i obišao radove na izgradnji gradske kanalizacije.

Pokrajinska vlada je u prethodnih osam godina izdvojila oko 800 miliona dinara za izgradnju najveće investicije u našem mestu u poslednjih nekoliko decenija.

Opština Novi Kneževac je sa ovom investicijom postala jedna od 80 gradova i naseljenih mesta u Vojvodini u kojima je Pokrajinska vlada izgradila ili će izgraditi kanalizacionu mrežu. Apsolutni prioritet je bio da se građanima obezbedi kvalitetniji život. A pošto kanalizaciona mreža obuhvata i industrijsku zonu, fabrika paprike „Aleva“ će, kako planira, moći da otvori još jednu fabriku u Novom Kneževcu i zaposli ljude i poljoprivrednike kooperante.

– rekao je predsednik Pokrajinske vlade dr Bojan Pajtić, prilikom obilaska radova na izgradnji kanalizacione mreže u Novom Kneževcu.

bojan-pajtic-u-novom-knezevcu-1Na gradilištu su pored Predsednika Pokrajinske vlade gospodina Bojana Pajtića bili prisutni i direktor Uprave za Kapitalna ulaganja gospodin Nebojša Malenković, predsednik Opštine Novi Kneževac gospodin Dragan Babić i pokrajinski poslanik gospodin Predrag Berić.