bojan-pajtic-u-obilasku-investicijaPrilikom jučerašnje posete Predsednik Porkrajinske vlade Vojvodine Bojan Pajtić obišao je i Specijalnu bolnicu „Sveti vračevi“ Novi Kneževac, gde su u toku radovi na rekonstrukciji zgrade psihijatrije III sa parternim uređenjem.

U ovu investiciju, veoma značajnu za zdrastvenu zaštitu, uloženo je 37 miliona dinara od strane Uprave za kapitalna ulaganja.

bojan-pajtic-u-obilasku-investicija-1Predsednika Porkrajinske vlade Vojvodine Bojana Pajtića i direktora Uprave za kapitalna ulaganja Nebojšu Malenkovića uz pratnju predsednika Opštine Dragana Babića i Pokrajinskog poslanika Predraga Berića dočekala je direktorka Specijalne bolnice Jovanka Petrović i tom prilikom izjavila da je ta investicija izuzetno značajna i da predstavlja izuzetan poduhvat da se humanizuje prostor na ovom odeljenju, na kome se leči 60 pacijenata.

Prema rečima Nebojša Malenkovića, za rekonstrukciju odeljenja psihijatrije u bolnici “Sveti vračevi” Pokrajina je izdvojila blizu 37 miliona dinara.